Тук ще откриете отговори на най-често задаваните въпроси във връзка с нашите продукти, доставката им, качеството им и пр.


Имате ли политика за връщане на стоки?

Ако по една или друга причина закупеният от нас продукт не отговаря на Вашите изисквания имате възможност да го изпратите обратно. Ние ще възстановим сумата от поръчката Ви. 


Колко време отнема доставката?

Поръчките се обработват ежедневно. Всички поръчки получени до 15:00 ще бъдат обработени и изпратени на същият ден. 
Поръчки получени след 15:00 ще бъдат обработени на следващият работен ден.
Времето за доставка е 1-2 работни дни, в зависимост от адреса на доставка. За големите градове обикновенно времето за доставка е един ден.


Как използвате личните ми данни?

Използваме личните Ви данни за да можем да изпълним направената от Вас поръчка. Детайли може да откриете в Политиката ни за поверителност и политиката на за бисквитки.


Мога ли да продавам вашите хартиени сламки?

Нашите сламки са едни от наи-качествените на пазара в България. Ако желаете да дистрибутирате нашите сламки, моля свържете се с нас чрез формата за контакти. Имаме програма за локални дистрибутори.


Къде са произведени сламките, които продавате?

Хартиените сламки, които продаваме са произведени в България. 


Какво е качеството на хартиените сламки?

С гордост можем да кажем, че разбираме от хартия. Сламките са ни слабост основно за това, че качествните сламки се произвеждат наистина трудно и ни отне доста време докато стигнем до правилният подход и материали.
Хартиите, лепилата и технологията трябва да е съобразена с нормативите за допир с храни и напитки. В допълнение има много тънкости, които правят нашите хартиени сламки истински еквивалент на пластмасовите – единствената разлика е, че нашите сламки не замърсяват природата.


Променят ли хартиените сламки вкусът на напитката?

Смело можем да твърдим, че сме пили какво ли не с нашите сламки :). Изводите, до които стигнахме е, че вкусът не се различава по никакъв начин. Единствената разлика е в усещането при отпиване. Повечето хора очакват сламката да е гладка и пластмасова на вкус. Преживяването с хартиените сламки е различно.


Всяки продава хартиени сламки. Как да избера правилните?

Изборът е труден, но ето няколко съвета, които ще Ви помогнат в избора. Сламките трябва да са:

1. Сертифицирани за контакт с храна
2. Произведени с лепило, което е сертифицирано за контакт с храна
3. Използваните мастила да са годни за допир с хранителни продукти
4. Безвредна опаковка
5. Произведени от устойчиви материали

Повече информация може да намерите тук.